Behöver ditt företag hjälp med bildekor i Falun med omnejd? Vi på IR Skylt har över 40 års erfarenhet av att “stripa” bilar och ge dig design som syns och väcker uppmärksamhet.

Bildekor i Falun – och med omnejd

IR Skylt ligger på Ingarvet i Falun. Härifrån servar vi länets företag som behöver hjälp med skyltar, montrar, dekor och bildekor. Det som kännetecknar oss är den långa erfarenheten i kombination med en modern och effektiv maskinpark som levererar i högsta kvalitet. Över åren har vi levererat bildekor i Falun av alla möjliga slag – från enkel text, till att helt byta färg på en bil.

Vad får en bil att sticka ut?

Det finns gott om lösningar och knep när det gäller att få en bil att sticka ut i trafikbruset. Till vår hjälp har vi färger och kreativitet. Eftersom vi har så lång erfarenhet finns det gott om referenser att välja från. Och som du som kund kan inspireras av. I sammanhanget är det viktigt vem du är, vad du gör i din verksamhet och vilka andra styrmedel som finns och som påverkar ditt val av design.

Vilka är IR Skylt?

IR Skylt började med att producera skyltar. Med åren har vi utvecklats och i dag gör vi även inom- och utomhusdekor, montrar till företag och annat som till exempel namnskyltar. Våra kunder är företag, myndigheter och även privatpersoner. Det vi gör är att hjälpa till med information, synlighet och utsmyckning.

Så kommer du i kontakt med oss

Om du vill komma i kontakt med oss på IR Skylt, oavsett om du behöver hjälp med bildekor i Falun eller något annat, är det enklaste att kontakta oss här via hemsidan. Har du frågor, önskemål eller något annat ärende? Hör gärna av dig så försöker vi lösa ditt behov på bästa sätt.