Behöver du hjälp med att bygga monter till företagsmässan? Vi på IR Skylt i Falun hjälper gärna till och tar fram en smakfull lösning som gör att ditt företag syns bra.

Bygga monter inför mässan

Är det dags för mässa? Göra reklam för företaget, och locka nya potentiella kunder. Hur du har tänkt bygga monter är avgörande för om människor ska stanna vid just din utställningsplats eller inte. Det gäller att tänka till, och göra något kreativt som samtidigt stämmer överens med ditt företags grafiska profil och med dess värderingar.

Hur kan ni hjälpa oss?

IR Skylt är vana att hjälpa företag bygga monter inför mässor och event. Till vår hjälp har vi över 40 års erfarenhet, en modern maskinpark och kreativa hjärnor. Om du hör av dig till oss hjälper vi dig med en befintlig eller ny idé, och vi är vana vid att jobba mot våra kunders reklambyråer.

Hur ska en bra monter se ut?

Beroende på vilken sorts verksamhet du har, bör montern anpassas efter detta. Ett företag som säljer motorsågar ska inte ha en monter som ger signaler om att vara en glassbod. Självklart bör även färger och annat som hör ihop med företag uttryckas i montern.

Intresserad – ta kontakt redan i dag

Behöver du hjälp inför mässan? Kanske behöver du input på en idé inför bygga monter? Hör av dig till oss på IR Skylt så hjälper vi dig på bästa sätt. Vi sitter på Ingarvet i Falun, men jobbar i hela Dalarna och Sverige. Klicka här för att komma till vår kontaktsida.

Bygga monter i Falun, Dalarna