Digital print: Flexibelt och effekfullt

Alla storlekar. Alltid tryck med minimal miljöpåverkan. Vi levererar digitaltryck i alla färger och storlekar, direkt från vår toppmoderna anläggning på Ingarvet i Falun. Printing Laminering Dataskärning Foliemontering

Digital print för alla kunder

Små företag, stora, jättestora, myndigheter och organisationer – vi har levererat digital print till en stor variation av beställare. Därför har vi också skaffat oss en värdefull erfarenhet och fördjupad kunskap genom åren. I takt med den snabba tekniska utvecklingen uppdaterar vi ständigt vår maskinpark, för att på bästa sätt kunna leverera efter kundernas behov. I våra printers används endast färg som gör minimalt avtryck på miljön.

Människorna är viktigast

Vi har bra teknik som ger fantastiska resultat. Men tekniken vore ingenting utan de kunniga människor som hanterar den. Vi vidareutbildar regelbundet vår personal, för att de ska vara uppdaterade och redo att hjälpa dig som kund på bästa sätt. Vår personal kan hjälpa dig med allt från idé till färdig print, eller använda befintlig design och skapa utskrifter med högsta kvalitet. Ditt behov avgör vad vi ska hjälpa dig med, och vi ger oss inte förrän du är nöjd.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Vill du veta mer om digital print, fråga något eller beställa? Gå in på vår kontaktsida och välj kontaktsätt som passar dig. Vi svarar oftast inom 24 timmar under vardagar.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig

Vill du få inspiration för hur vi kan hjälpa er, eller kanske lägga en beställning? Lämna då antingen en intresseanmälan via vårt kontaktformulär eller kontakta oss för mer information!