Behöver du hjälp med företagsskyltar? IR Skylt i Falun producerar skyltar till företag av olika slag. Det finns i princip inga begränsningar för vad vi kan åstadkomma – det är fantasin som sätter gränserna.

Företagsskyltar av olika slag

Vad företagsskyltar innebär är inte helt lätt att svara på. I begreppet innefattas alltifrån informationstavlor till stora vepor som täcker hela sidor av hyreshus. Vi levererar en stor variation av skyltar för företag. Namnskyltar utanför kontor, skyltar med kartor och organisation som sitter på väggar, skyltar som visar nödutgång och KRAV-märkningar – ja, vad som är en skylt är inte helt självklart.

Vad gör ni mer än skyltar till företag?

Förutom företagsskyltar levererar IR skylt bildekor och inomhusdekor för företag. I inomhusdekor innefattas designdetaljer på väggar, frostningar av glas och andra utsmyckningar med syfte att skapa en känsla. Ofta får vi en design från kundens reklambyrå, och så printar vi detta samt monterar.

Varför ska jag välja IR Skylt?

IR Skylt har en lång erfarenhet av att producera skyltar till företag. Från vår verkstad på Ingarvet i Falun har det skickats ut en stor mängd skyltar genom åren. Utöver erfarenheten har vi kompetent och kunnig personal samt en ständigt uppdaterad maskinpark till vårt förfogande. Kontakta oss här.

Företagsskyltar från IR Skylt i Falun