Just nu: Avståndsskyltar

Inhandla markering för golvytor för att hjälpa folket att hålla avstånd från varandra.

Beställ här

Skyltar inomhus: informationstavlor, avståndsskyltar och kontorsskyltar

Skyltar för information och vägvisning. Vi skapar skyltar och vepor för kontor och offentliga utrymmen. Skyltar leder människor rätt. Med tavlor och skyltar kan du visa organisationscheman, vägvisningar, namn på personer och viktig samhällsinformation – eller helt enkelt något som är avsett att förgylla din lokal estetiskt. Vi har lång erfarenhet av arbete med kunder inom olika branscher. Behöver du hjälp med material inför mässan? Det fixar vi. Läs mer under Mässor & event.

Skyltar och dekor smälter in

Några exempel på skyltar vi har gjort ser du här på sidan. Skyltar är sådant som inte alla lägger märke till. Den där tavlan på återvinningsstationen inuti industrilokalen, som visar vad som ska slängas var, det är ett exempel på en sorts skylt som vi gör. Dekor är också sådant som kan smälta in, som små snöflingor på ett fönster exempelvis.

Skyltar

  • Informationstavlor och kompletta skyltsystem
  • Reliefbokstäver i olika material; frigolit, aluminium, plast etc Whiteboardtavlor

Woodprint

Vi är återförsäljare för Woodprint, miljövänliga och Svanenmärkta träprodukter. Vi ombesörjer allt med kontakt och offert etc. Läs mer om Woodprints produkter på: woodprint.se

Fönsterdekor

  • Täckande ytor
  • Dekor
  • Frostat

Övrigt

  • Fondtapeter
  • Tygvepor
  • Affischer

Behöver du hjälp?

Det finns många lösningar på varje problem. Om du inte riktigt vet vad som är mest effektivt för dig och din organisation – ta kontakt med oss på IR Skylt. Vi hjälper dig både med befintlig design, och kan även bistå med hjälp ända från idéstadiet till färdiga skyltar, tavlor och vepor. Välkommen att höra av dig till oss!

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig

Vill du få inspiration för hur vi kan hjälpa er, eller kanske lägga en beställning? Lämna då antingen en intresseanmälan via vårt kontaktformulär eller kontakta oss för mer information!