Vi hjälper dig att berätta något viktigt

Med mer än 40 års erfarenhet

IR Skylt producerar skyltar, inom- och utomhusdekor samt foliering av fordon. Vi har en trygg förankring i 40 års erfarenhet, och en spjutspets i form av välutbildad personal och en ständigt uppdaterad maskinpark.

Alltid med kvalitet

Med lång erfarenhet kommer en vana och en trygghet i att alltid leverera med kvalitet. Vi har självförtroende, men undviker att vara skrytsamma. Det är våra kunder som får sätta betyg på vårt arbete, och vi gör allt för leverera i tid och med högsta kvalitet. IR Skylt strävar efter långsiktiga relationer, och det uppnås genom att alltid göra kunderna nöjda.

Familjeföretag

Industri- och Reklamskylt AB, mest känt som IR Skylt, grundades 1975 och du hittar oss på Ingarvsvägen 1 i Falun. IR Skylt är ett familjeägt företag som drivs i andra generation. Vi har fem anställda som jobbar med försäljning/kundmottagning, layout, originalarbete, printing, laminering, dataskärning och foliemontering.

Bygga monter i Falun, Dalarna

Våra styrkor

  • Över 40 års erfarenhet
  • Trippel A-rating som företag
  • Pålitliga – vill alltid göra kunden nöjda
  • Strävar efter långsiktiga relationer
  • Ständig förnyelse av maskinparken
  • Utbildar personal för att hålla kompetensnivån hög
  • Har koll på regelverk och har de tillstånd och certifieringar som finns
  • Gör egna plåtarbeten och har egen tillverkning

Här hittar du det vi gjort

Du hittar våra skyltar i bostadsområdet eller utanför kontoret. Du ser våra montrar i samband med mässor eller omfattande renoveringar. Du använder våra informationstavlor för att hitta vägen eller för att berätta när din butik håller öppet. Du ser vår information till hundägare eller busspassagerare. Det vi gör trycks och printas på plåt, plast, tyg eller vinyl.

Kontakta oss för hjälp

Det finns mycket att fundera över innan du bestämmer dig för hur din skylt ska se ut. Vi på IR-skylt hjälper dig hela vägen: från att klura över vilken slags skylt som verkligen passar ditt behov till montering, service och underhåll. Slå oss en signal så löser vi ditt behov, stort eller litet. Vi börjar med att ta fram en kravspec med dig. Därefter får du utkast och förslag på pris. När allt känns ok sätter vi igång.

Välkommen till IR Skylt!

Andreas Lindberg

023-196 77