Söker du en producent av skyltar i Falun, Dalarna? Vi är en erfaren leverantör som kan hjälpa till med utomhusskyltar, inomhusskyltar, vepor/banderoller och mycket annat. Våra olika former av skyltar syns lite här och var i Dalarna. De är tillverkade i plast, aluminium och tyg.

Behöver du tillstånd för skyltar i Falun och Dalarna?

Det är mycket att hålla reda på vad gäller skyltning. Du kan tryggt släppa detta ansvar och låta oss hantera det. Vi har lång erfarenhet av skyltproduktion och är vana vid att jobba dels med egen design, dels producera utifrån kundens egna.

Därför ska du anlita oss

Företaget har sysslat med skyltproduktion, inom- och utomhusdekor samt bilfoliering under cirka 40 år. Vår personal är välutbildad och maskinparken hålls modern och uppdaterad för att vi ska kunna lösa kundernas behov på bästa sätt. Vi strävar efter långsiktiga relationer, och för att lyckas med detta levererar vi alltid högsta kvalitet.

Kontakta oss om du behöver hjälp

Behöver du hjälp med skyltning och skyltproduktion i Falun och Dalarna? Om du har funderingar om skyltning, montage eller något annat rörande våra produkter – ta kontakt med oss.

Företagsskyltar från IR Skylt i Falun