Skyltmontage är något vi på IR Skylt är bra på. Vi har satt upp ett flertal olika skyltar genom åren. Det är allt från små namnskyltar till stora skyltar som täcker hela fasader. Utöver själva montaget ligger en stor del av arbetet i juridik och bestämmelser, och där har vi fördjupad kompetens.

Skyltmontage för företag och organisationer

Skyltmontage är mer än att skruva upp en skylt på en fasad. Det finns ett omfattande regelverk vad gäller montage av skyltar, oavsett om det gäller företag, hyresvärdar eller organisationer. Beroende på projekt behöver olika former av tillstånd sökas, och ibland behöver gator spärras av. Vi som utförare behöver ha en speciell bil. Utöver detta ska den som utför skyltmontage gå speciella utbildningar.

Vi hjälper dig

Som du förstår är det inte så bara att skruva upp en skylt. De goda nyheterna är att vi på IR Skylt har den kunskap och erfarenhet som krävs, för att du som kund ska kunna släppa ansvaret och låta oss göra jobbet. När det gäller design och idé är vi vana att jobba med kundens reklambyrå, men vi hjälper gärna till själva efter behov. Hör av dig till oss om du behöver hjälp eller vill diskutera ett aktuellt projekt.

Ta kontakt med en god leverantör

Om du behöver hjälp med skyltmontage, tveka inte att ta kontakt med oss på IR Skylt. Vi har lång erfarenhet, kompetenta och välutbildade medarbetare samt en modern och uppdaterad maskinpark till vårt förfogande. Välkommen till oss på IR Skylt. Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Skyltmontage från IR Skylt i Falun